Sekapur Sireh

Salam Sejahtera dan Salam Perkenalan sebagai pembuka kata...Ucapan terima kasih khas buat teman-teman yang sudi meluangkan masa singgah di Pondok Nur Salam yang ala kadar ini..Lahirnya Pondok Nur Salam kerana nak berkongsi minat dan memori mengenai koleksi warisan nenek-nenek kita yang sebahagiannya mungkin menpunyai KENANGAN YANG TERINDAH buat kita semua....

February 1, 2011

Aneka Mug

Salam sejahtera semua teman Pml dan peminat pelbagai antik..saja nak buat entri melayan mata mengantuk tapi tak dapat nak tidur dan hati yang tak tenang mengenangkan putera tunggal yang stranded kat airport Cairo,Mesir  masih menunggu penerbangan pulang ke Malaysia..Mudah mudahan selamat kembali ke tanahair..Amin.Amin...mari kita kongsi pelbagai mug yang ada dalam koleksi nur..
 Mug Lipton kuning montok..
Mug lipton ni dapat sekitar tahun 2007..menarik dengan beberapa design..
 sorang mengadap laptop,sorang santai n minum petang..
Mug Nesvita dengan pemegang luv..unique.
Mug Yeo's ..Drink to a healthy heart..

4 comments:

  1. memang cantik mug-mug tersebut, saya belum lagi melegkapkanya.. syabas!

    ReplyDelete
  2. Nice mugs you've got here.
    You've got a very interesting blog.
    Thanks alot for sharing, Nurmala.

    ReplyDelete
  3. cantik-cantik semua,yang paling rare mug yeos gemuk tu.Saya punya dah patah tangkai masa terima dr seller online.

    ReplyDelete
  4. Hey frens,thanks sudi bagi komen..all of us actually get tis item together from promotion pack..kepada yang berminat apa2 pun kita simpan jugak,bukan tiap hari kita berpeluang collect item free gift melainkan ada promosi kan..:)

    ReplyDelete