Sekapur Sireh

Salam Sejahtera dan Salam Perkenalan sebagai pembuka kata...Ucapan terima kasih khas buat teman-teman yang sudi meluangkan masa singgah di Pondok Nur Salam yang ala kadar ini..Lahirnya Pondok Nur Salam kerana nak berkongsi minat dan memori mengenai koleksi warisan nenek-nenek kita yang sebahagiannya mungkin menpunyai KENANGAN YANG TERINDAH buat kita semua....

January 25, 2011

Nescafe Collectibles

 Salam sejahtera semua...untuk entri pagi selasa ni,Nur nak share koleksi merah hitam yang terdiri dari mug Nescafe keluaran terkini dan milk jug,tumbler air,sudu comel dan tray plastik Nescafe.Termos flask Nescafe yang dapat awal tahun lepas semasa pegi outstation.Termos ni rasanya dah lama keluarannya.Nur ada extra set for sale..

Di jual dengan harga .....RM35.00 satu..tak termasuk pos..( 4 sold ) Still available
Kombinasi dua warna dengan penutup merah untuk termos hitam dan sebaliknya...
1 SIP 1 SMILE....1 NOW 1 NESCAFE....Tray plastik ada empat,dapat masa promosi kat warehouse supplier die tahun 2007..waktu tu x nak simpan banyak dan bagi kat saudara..Tinggal le yang satu ni buat kenangan..
Gandingan gelas Nescafe Polos,Nescafe Batik,Nescafe Tarik n Nescafe Matahari..(Not for sale)

2 comments:

  1. masih ade lg stok termos nescafe nie(kaler hitam)?

    ReplyDelete
  2. Masih ada stock..berminat boleh sms kak nur..Tq..

    ReplyDelete