Sekapur Sireh

Salam Sejahtera dan Salam Perkenalan sebagai pembuka kata...Ucapan terima kasih khas buat teman-teman yang sudi meluangkan masa singgah di Pondok Nur Salam yang ala kadar ini..Lahirnya Pondok Nur Salam kerana nak berkongsi minat dan memori mengenai koleksi warisan nenek-nenek kita yang sebahagiannya mungkin menpunyai KENANGAN YANG TERINDAH buat kita semua....

March 22, 2011

Teko Gold/Mug Mentos

Old New Stock Teko Gold..Rm70.00...
Tengok teko Lady Gold ni,teringat tahun 70an dulu mak Nur ada satu set teko cawan,creamer jug,bekas gula dan siap dinner set untuk sepuluh orang.Saya nama kan Lady Gold sebab ianya memang cantik n nampak ayu..ek teko pun ayu...Dah tinggal kenangan,mak Nur letgo pada saudara jauh yang berkenan..
 Mug Calender Mentos 2008...Rm20.00 satu set..
Gula gula MENTOS soft pack...
Chewing Gum Mentos...

No comments:

Post a Comment