Sekapur Sireh

Salam Sejahtera dan Salam Perkenalan sebagai pembuka kata...Ucapan terima kasih khas buat teman-teman yang sudi meluangkan masa singgah di Pondok Nur Salam yang ala kadar ini..Lahirnya Pondok Nur Salam kerana nak berkongsi minat dan memori mengenai koleksi warisan nenek-nenek kita yang sebahagiannya mungkin menpunyai KENANGAN YANG TERINDAH buat kita semua....

December 9, 2010

Piring Bujur Kekwa Pink

 Salam teman teman PML semua..hari ni Nur ada sedikit item yang mungkin dapat melengkapkan koleksi  teman sekalian yang belum cukup set...Di sini ingin Nur jelaskan juga bahawa semua pesanan akan dipos menggunakan khidmat Pos Udara Malaysia(mungkin mengambil masa 5 hari ke 10 hari bekerja)maybe lambat atau cepat pun mengikut destinasi,itu saya kurang pasti : )melainkan ada yang hendak menggunakan khidmat kurier yang mengambil masa 2 hari sampai dengan membayar extra..tu mmg kita semua dah maklum la..so mari mari siapa cepat dia dapat..(yang buat payment dulu k :)
Piring Bujur Bunga Kekwa  Saiz 8"by 5.5"....3 pcs for Rm 45.00 (tak termasuk pos)
Teko Bunga Bakul Mini....Rm35.00 Each ( 1 saja)
Teko Bunga Bakul Besar...RM48.00.RM 45.00 Each ( 2 unit )
Teko Bunga Orchid RM 35.00 (1 saja)
Teko Medium 5 Roses..RM48.00RM 45.00 nett ( 1 saja )
Teko 5 Roses medium ni jenis bunga tak terang..made in china..

Tingkat Mangkuk Enamel 2 susun Rm 40.00 nett ( 2 saja )  
Tingkat Mangkuk Enamel 5 Susun Rm 80.00  Made In China...sukar di temui sekarang ini.. 





No comments:

Post a Comment