Sekapur Sireh

Salam Sejahtera dan Salam Perkenalan sebagai pembuka kata...Ucapan terima kasih khas buat teman-teman yang sudi meluangkan masa singgah di Pondok Nur Salam yang ala kadar ini..Lahirnya Pondok Nur Salam kerana nak berkongsi minat dan memori mengenai koleksi warisan nenek-nenek kita yang sebahagiannya mungkin menpunyai KENANGAN YANG TERINDAH buat kita semua....

April 1, 2010

Teko 5 Roses

Salam sejahtera kepada teman teman yang sudi singgah dan untuk entri kali ni Nur ada beberapa ketui teko Wild Roses for sale,di sini Nur nak nyatakan kepada yang benar benar berminat ,pliz buat perbandingan dulu sebelum melamar..Teko ni dapat dari kedai apek jugak tapi kuntuman roses tak berapa terang berbanding piring bujur ,cawan dan piring yang pernah di jual dulu..kekadang pinggan mangkuk ,cawan piring lama tak 100% perfect so some item memang ada kesan stain ori seperti titik hitam,stain cat kat item walaupun begitu Nur tetap ambil jugak untuk memeriahkan koleksi yang dah ada..dari takde baik adakan...so mari kita layan...
Teko Wild Roses..Saiz Besar..Tinggi 5"...nett ( Postage not included )

Cap Mohor .. Made In China...
Both sides ada kuntuman bunga ros..
Ada sedikit stain silver kat muncung teko..
P/S :Teko will letgo berdasar yang buat payment dulu..Tak nak simpan lama...




No comments:

Post a Comment